Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d´Elx mar10

Tags

Related Posts

Share This

Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d´Elx

Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d´Elx, de ámbit comarcal cerca complementar rendes a través del turisme rural, desenvolupant els recursos del Camp d’Elx, patrimonis, parcs naturals, cultura etonològica en productes turístics per a oferir a turistes i visitants i per a això REIVINDICA i demana la possibilitat de contar amb cases rurals de forma legament establida segons la Legislació i Normativa de la Generalitat Valenciana que fins a la data ens ho impedeix.
Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, que engloba a 14 associacions, a més d’empreses i persones del Camp d´Elx
que són: Asaja Elx, Amfar, Comunidad Regantes Carrizales, La va unir, Carreters d’Elx, Federació d’Associacions de Veïns Dama d’Elx, La Marina Espai Natural, Asoc per el desenvolupament sostenible dels espais naturals protegits, Aliments d’Elx, Matola.es, Viveristes de la província d’Alacant, Restaurants del Camp d´Elx, Comunitat de Pagesos, entre unes altres.

 Denominació: Associació per al Desenvolupament Rural del Camp d´Elx
Entitat: Associació
Domicili Seu:
Telf:

eMail: info@turismeruralelx.es / info@turismoruralelche.es
Web: turismeruralelx.es
Facebook: Turisme Rural Elx

(Aquesta informació està treta de dades obtingudes per internet. Si desitges completar-la o corregir-la pots fer-lo a través del formulari de registre d’aquesta mateixa web registro.objectiu19.org.es o escrivint un email a info@objectiu19.org.es)