Tags

Related Posts

Share This

MARGALLÓ – ECOLOGISTES EN ACCIÓ

Margalló és el grup ecologista d’Elx. Pertany a la confederació Ecologistas en Acción‘, on hi ha més de 300 grups ecologistes. Forma part de l’anomenat ecologisme social, que entén que els problemes mediambientals tenen l’origen en un model de producció i consum cada vegada més globalitzat, del qual deriven també altres problemes socials, i que cal transformar si es vol evitar la crisi ecològica.

Per a això realitza campanyes de sensibilització, denúncies públiques o legals contra aquelles actuacions que danyen el medi ambient, alhora que elabora alternatives concretes i viables en cadascun dels àmbits en què desenvolupa la seva activitat.

El 2009 Margalló va celebrar el seu 30 aniversari, per això et pots imaginar tota la història que hi ha darrere del grup ecologista Elx.

El més valuós de Margalló Ecologistes en Acció és el grup de persones que l’integren i hi donen suport, ja que dediquen el seu temps de forma altruista. L’objectiu és fer de Elx i el seu entorn, i en general, d’aquest món, un lloc més humà i més habitable, defensant tant els drets de les persones com el del medi ambient.

logo_ecologistesenaccio_alargadoElx60Denominació: MARGALLÓ – ECOLOGISTES EN ACCIÓ
Entitat: Organització
Domicili Seu: Solars, 40
Telf:

eMail: elx@ecologistesenaccio.org
Web: margallo.org
Facebook: Margalló Ecologistes En Acció d’Elx

(Aquesta informació està treta de dades obtingudes per internet. Si desitges completar-la o corregir-la pots fer-lo a través del formulari de registre d’aquesta mateixa web registro.objectiu19.org.es o escrivint un email a info@objectiu19.org.es)